KBV:s Tomas Ulander har gjort flest årliga GBV-kontroller

  1024 768 KBV
  • 0

  Det finns en stolthet bland de verkstäder som jag har genomfört årlig kontroll för Godkänd Bilverkstad hos. Orden kommer från Tomas Ulander som hittills svarat för över 150 verkstadsrevisioner enligt kvalitetsstandardens krav på årlig kontroll.

  – Det finns ett stort engagemang för kvalitets- och kundfrågorna hos de verkstäder som jag har granskat på uppdrag av Kontrollerad Bilverkstad. Jag kan också säga att det är ingen skillnad mellan stora märkesauktoriserade verkstäder eller en liten fristående allbilverkstad, förklarar Tomas.

  Han tror att Godkänd Bilverkstad är något av ”sanningens ögonblick” för branschen. Så upplever han nuläget – det är nu som framtidens servicemarknad håller på att struktureras fram.

  – Säg att det är nu som agnarna sållas bort från vetet, vill man vara en seriös aktör så ska man vara en Godkänd Bilverkstad, är Tomas slutsats efter alla årliga kontroller som han utfört sedan december ifjol.

  Avslutningsvis berättar han också att en stor del av de verkstäder som han hittills har reviderat är anslutna till Autoexpertens verkstadskoncept.

  – Autoexperten har en högt satt ambitionsnivå för de anslutna verkstäderna. Detta avspeglar sig bland annat i de stödsystem och den support (verktyg) som verkstäderna har via dem för att kunna bli Godkänd Bilverkstad.

  På väg mot närmare 200 verkstäder som har satts under Tomas Ulanders lupp så är han den flitigaste revisorn såhär långt. Han utför arbetet på uppdrag av KBV som är godkända av Godkänd Bilverkstad för att utföra årlig kontroll.

  PTT i Gnesta är av de 150 verkstäder som fått sin årliga kontroll utförd av Tomas Ulander.