ARBETA hos oss

Just nu söker vi Kvalitetscoach med område
norra Skåne, Blekinge och södra Småland

Bor du i norra Skåne, Blekinge eller södra Småland med omnejd och vill erbjuda branschen det vassaste tjänsteutbudet inom kvalitetsuppföljning? Då är arbetet som Kvalitetscoach hos oss på Kontrollerad Bilverkstad något för dig!

Kontrollerad Bilverkstad (KBV) är bilbranschens ursprungliga kontrollföretag med fokus på verkstadskvalitet och verkstadscoaching. Sedan 1995 har vi aktivt bidragit till att öka medvetenheten kring verkstadskvaliteten på svenska bilverkstäder, service- och skadeverkstäder, därigenom har vi också bidragit till att stärka tryggheten för konsumenten. Idag är vi 19 anställda, varav 17 stycken arbetar som Kvalitetscoacher och finns representerade över hela landet.

Om tjänsten
Tjänsten omfattas av fordonskontroller och coachning till våra kunder. Kunderna är främst bilverkstäder inom service och skadereparation men även försäkringsbolag och generalagenter förekommer. Du ansvarar för leverans av våra tjänster utifrån personliga mål inom ditt geografiska område. Du styr ditt arbete självständigt och resor med övernattning kan förekomma.

Du utgår hemifrån och kommer att till höra vårt södra team ”Team syd”, du kommer i huvudsak att arbeta i norra Skåne, Blekinge och södra Småland.

Kvalifikationer och erfarenheter
Fordonsutbildning på gymnasienivå är ett krav så även B-körkort. Därtill ser vi gärna en mångårig och gedigen erfarenhet av bilskadereparationer och/eller bilservice. Erfarenhet av ledande befattning är meriterande. Datavana och vissa kunskaper i Word/Excel är bra och kunskap i CABAS en fördel. Du kan uttrycka dig välformulerat och tydligt i tal och skrift (svenska) och är van att planera och utföra ditt arbete självständigt. Du är lyhörd och gillar att dela med dig av kunskaper och erfarenheter. Du utvecklar gärna affären och brinner för nya kundrelationer.

KBV erbjuder
Ett stimulerande arbete med frihet under ansvar i ett engagerat företag som månar om sina anställda. Utveckling och kontakter med drivande organisationer i branschen. Tjänstebil, konkurrenskraftig lön och bra personalförmåner.

Tjänsten är
Heltid, vardagar 08:00-17:00, start omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan
Ansökan med cv och personligt brev skickas till info@kbv.nu.
Intervjuer kommer att genomföras löpande och vi rekommenderar att du skickar din ansökan så snart som möjligt,
dock senast 2024-08-18.
Vi sparar gärna ditt visade intresse för eventuella framtida rekryteringar.

Frågor kring tjänsten besvaras av:

Thomas Engström, vd
070-319 38 10
thomas@kbv.nu

 

Kontakta oss!

Kontrollerad Bilverkstad i Sverige AB
Postadress: Box 5611, 114 86 STOCKHOLM
Besöksadress: Karlavägen 14A, 114 31 STOCKHOLM
E-post: info@kbv.nu
Tel: 08-590 777 00 (vardagar 09.00 – 15.00)