Vi presenterar…

  1024 732 KBV
  • 0

  …våra två nyanställda kvalitetscoacher, Jonny Eliasson och Christoffer Celius.
  Några har säkert redan haft förmånen att del av deras kompetens då de båda snart gjort sin första vecka som kvalitetscoach på Kontrollerad Bilverkstad.
  KBV har idag 14 anställda varav 11 är kvalitetscoacher med uppdrag över hela landet.

  Jonny Eliasson

  Jonny har lång och gedigen erfarenhet från bilbranschen. Han kommer senast från Volvo där han arbetat med metodutveckling inom skadereparationer. Jonny är 52 år och boende i Hisings Kärra. Som kvalitetscoach på KBV kommer han att ansvar för regionen Halland, Göteborg och Skåne, men kommer även att stärka upp i södra Småland.

   

   

  Christoffer Celius

  Christoffer har mångårig erfarenhet från skadeverkstadssidan. Närmast kommer han från Bilia Almedal där han arbetat som gruppledare för plåtslagare. Han brinner för att utveckla verksamheter och känner sig lika hemma i det mekaniska som vid riktbänken.
  Christoffer är 29 år och hemmahörande i Göteborg. Som kvalitetscoach på KBV kommer han att ha regionen Västra Götaland och Småland som huvudansvar.

   

   

   

   

  KBV söker fler kvalitetscoacher
  Är du intresserad av att ta nästa steg i din karriär, eller kanske känner du någon som vill gå vidare? Sök dig till oss på Kontrollerad Bilverkstad och bli en del i att erbjuda verkstäder branschens vassaste kvalitetsuppföljning och verksamhetsutveckling!

  Läs mer om vad tjänsten som kvalitetscoach på KBV innebär här.
  eller börja med att se vår presentationsfilm – Jobba hos oss.
  Välkomna med er ansökan!