GBV-effekt – KBV växlar upp

  1024 846 KBV
  • 0

  Kontrollerad Bilverkstad fortsätter att stärka upp sin organisation i takt med att allt fler verkstäder efterfrågar KBV:s tjänster. Jan-Erik Åhman, tidigare anställd på Citroêns generalagent är nyrekryterad till en befattning som kvalitetsrevisor.

  – Vi är glada över att ha rekryterat Janne Åhman till vår organisation. Han har en bred och lång branscherfarenhet som är värdefull för oss som leverantör av kvalitetsuppföljningar och verkstadscoachning, förklarar KBV:s vd Thomas Engström.

  Janne Åhman har gått den långa vägen från verkstadsgolvet via arbete hos ledande leverantörer och M:s Testcenter till generalagents eftermarknadsverksamhet. Han kommer att bli en viktig spelare i KBV:s team nu när efterfrågan på tjänsterna ökar inte minst tack vare Godkänd Bilverkstad.

  – Hela mitt yrkesverksamma liv har cirkulerat runt bilar och bilbranschen. Att nu få jobba med bilverkstäders kvalitet är väldigt kul, och det gäller särskilt arbetet med uppföljningar och revisioner kopplat till Godkänd Bilverkstad, inleder Janne.

  – Det är en fantastisk resa som pågår. Särskilt intressant är att det är kedjorna som håller i taktpinnen. Min personliga känsla är att GBV är ett viktigt statetment för verkstäderna för att visa kunderna att de uppfyller förväntningarna, fortsätter han.

  Janne Åhman är stationerad i Uppsala.